Algemene voorwaarden

Bezorg en leveringsvoorwaarden

Op theobroerenschilderijen.nl worden u meerdere producten gepresenteerd. Prijzen worden steeds duidelijk vermeld bij elk product. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Betaalmethoden

Online betalen:
- iDeal
- MisterCash
- Creditcard

Als u met iDeal betaalt, ontvangt u een betaalbevestiging. Daarna wordt de verzending direct geregeld. Uw schilderij wordt u dus per omgaande toegestuurd.

Wanneer u kiest om offline te betalen moet u rekening houden met een langere levertijd. We verwerken bestellingen namelijk zodra de betaling bij ons binnenkomt. Via een overschrijving duurt het 1 á 3 werkdagen voordat uw betaling op onze rekening staat. Wat de langere levertijd tot gevolg heeft.

Verzending is meestal GRATIS

Wij verzenden uw schilderij(en) rechtstreeks via onze eigen koeriersdienst. Dat doen we GRATIS voor de meeste schilderijen. Voor schilderijen van 160x100 cm en 240x80 cm zijn de bezorgkosten € 25,-. Bestelt u voor 15.00 uur, dan wordt ieder schilderij van uw keuze dezelfde dag nog verzonden.
 

Wat indien ik niet aanwezig ben wanneer mijn bestelling geleverd wordt?

Wanneer een pakket niet bij u of de geadresseerde afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren aangeboden. Als dit ook bij de buren niet lukt, wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. Als de geadresseerde en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan wordt het schilderij retour genomen. We maken dan een nieuwe afspraak met u over de bezorging, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Retourneren

Als het schilderij van uw keuze u niet bevalt (wat natuurlijk kan gebeuren) kunt u het schilderij aan ons retourneren.
 
Als u een zending wilt retourneren moet u de volgende stappen ondernemen:
 
Stap 1: Neem contact met ons op via contact@theobroerenschilderije.nl of 020-611 0612 om een ophaal afspraak te maken.
Stap 2: Zorg dat het schilderij deugdelijk verpakt is en voorzien van de opgestuurde pakketbon. 
Stap 3: Als het schilderij in goede staat terug bij ons is, zullen wij binnen twee weken het betaalde bedrag restitutioneren.

 

1. U ontvangt onmiddellijk na het doorlopen van uw bestelprocedure een email die bevestigt dat wij uw bestelling goed ontvangen hebben.

2. Wanneer u gekozen heeft voor een overschrijving ontvangt u een email die bevestigt als de betaling goed ontvangen is. Indien u online betaalt ontvangt u deze email niet, want uw betaling is reeds ontvangen.

3. Wanneer uw schilderij verzonden wordt krijgt u van ons nog een laatste mail die de verzending bevestigt.


Veel plezier

Uw Internet ervaring zo aangenaam mogelijk maken is onze voornaamste zorg. Indien u suggesties heeft die het surfen en kopen op deze site aangenamer kunnen maken staan wij hier steeds voor open. Stuur ons gerust een mail (administratie@maisondefrance.net).

 

KVK Amsterdam: 33210631
BTW nummer: NL8174.58.591 B01
IBAN: NL28RABO0127982515
 

Maison de France Den Haag BV
Weerenweg 13B
1161 AE Zwanenburg
020-611 0612

Voor meer informatie, bel: 020-611 0612