Perfect, ook voor buiten

Een giclée van Theo Broeren kunt u makkelijk en snel zelf buiten ophangen. Wat voor weer het ook is, onze giclées zijn tegen elk weertype bestand. Ze zijn watervast, zonlichtbestendig en worden geprint op UV-bestendige inkt. De kleurechtheid van de giclée blijft hierdoor optimaal en verkleurt dus niet. Bij ons kunt u dus rekenen op giclées van vrolijk dikke dames met perfecte, verfijnde kleuren.
 
Het ophangen van uw schilderij is binnen een paar minuten geregeld. Wilt u uw schilderij ophangen aan een houten wand of schutting? Dan schroeft u makkelijk zelf twee schroeven in uw wand of schutting en hangt daar uw schilderij aan op. Laat de schroeven ongeveer een centimeter uitsteken en de klus is geklaard. Het ophangen van uw schilderij aan een stenen of betonnen muur is net zo eenvoudig. Hierbij boort u twee gaatjes in de muur, daarin plaatst u twee pluggen en schroeft in iedere plug een schroef. Ook hierbij laat u de schroeven een centimeter uitsteken. 
 
Een schilderij van Theo Broeren bestellen, gaat heel eenvoudig via ons snelle bestelprogramma. Bij het bestellen van uw schilderij is het wel belangrijk dat u duidelijk aangeeft dat u graag een buitendoek wilt ontvangen. Dit geeft u aan door bij het afrekenen bij ‘Stap 4: Verzendmethode’ een opmerking te plaatsen. In deze opmerking geeft u dan aan dat uw schilderij voor buiten bedoeld is. Dan zorgen wij ervoor dat uw schilderij gemaakt wordt om buiten op te hangen. Onze schilderijen zijn een absolute must have voor in uw tuin!
Powered By Effectiv
Theo Broeren Schilderijen © 2018